logo blokjes

Ons team van kernvertegenwoordigers


Goirle
Henk de Groot - voorzitter
Rijen / Molenschot
Ilonka Emmen - budgetbeheerder
Alphen
Wim Coppens

 

Baarle Nassau / Ulicoten
Piet van der Ploeg
Gilze
Pieter Emmen
Rijen / Molenschot
Sjac Weterings


Kennis maken

Henk de Groot - voorzitter:
"Ik ben een ervaren senior projectmanager met internationale ervaring en gewend om te werken in een multidisciplinaire omgeving. Zakelijk ingesteld met een sociaal hart dat ook nog op de goede plek zit. In mijn actieve loopbaan raadslid geweest in Goirle.

Ik woon al geruime tijd in Goirle en onze kinderen wonen en werken beide in het buitenland. Mijn hobby's zijn golfen en fotograferen. Mijn drive is om een goede en actieve vereniging te blijven voor alle huurders."


Ilonka Emmen - budgetbeheerder:
"Mijn naam is Ilonka Emmen en sinds januari 2010 zit ik in de huurdersraad als kernvertegenwoordiger voor uw woonplaats Rijen. Ik ben getrouwd, heb 2 uitwonende kinderen en woon samen met mijn man, 2 katten en een hond in de Emmastraat. Ik heb een jarenlange ervaring in de makelaardij en daardoor weet ik erg veel van woningen en wat wel en niet acceptabel is voor woongenot van je woning."


Wim Coppens - kernvertegenwoordiger:
Woont sinds 1962 in Alphen en is iemand die erg gesteld is op sociale contacten. Vanaf 2000 lid van Uw Huurdersraad om de belangen te behartigen van Alphen.


Piet van der Ploeg - kernvertegenwoordiger:
Sedert drie jaar woonachtig in Baarle-Nassau. Afkomstig uit Schiedam waar hij voorzitter van de Bewonersvereniging gedurende jaren was. Tevens was hij secretaris van het overkoepelend orgaan van alle bewonersorganisaties van Schiedam en namens deze organisaties het beleid besprak met de directie van de woningcorporatie en de wethouder woonzaken van de Gemeente Schiedam.


Pieter Emmen - kernvertegenwoordiger:
Mijn Naam is Pieter Emmen en ik ben onlangs toegetreden tot uw Huurdersraad als kernvertegenwoordiger voor Rijen, getrouwd met Ilonka en in Rijen woonachtig vanaf december 2004. Ik heb in het verleden deel uitgemaakt van diverse vertegenwoordigende platformen en sta indien gewenst eenieder bij met raad en daad. Mijn hobby's zijn tuinieren, darten en onze 2 Jack Russels waarmee u mij op diverse tijden terug kunt vinden tijdens de wandelingen in Rijen.


Sjac Weterings - kernvertegenwoordiger:
"Sinds 1995 zit ik in de belangenbehartiging van alle huurders van woonstichting Leystromen. Al die jaren probeer ik dat met volle overtuiging te doen. De naam van de woonstichting veranderde verschillende malen maar mijn inzet veranderde nooit. Ik hoop dit nog lang naar eer en geweten en met uw vertrouwen te mogen doen. Ik ben ruim veertig jaar getrouwd en heb samen met mijn vrouw twee dochters, schoonzoons en drie schatten van kleinkinderen."


logo blokjes